Yasna
houdt 300 ton
in de lucht!

VISTA college Zuid-Limburg

Aviation Competence Centre

In het zuiden van het land vind je VISTA college Zuid-Limburg op Maastricht Airport. Hier vind je een mooie hangar waar je aan verschillende vliegtuigen en helikopters kunt sleutelen, zoals een Boeing 707, BAE 147, Lynx helikopter en Jet Provost.

Ook werk je aan diverse vliegtuig­onderdelen, waaronder gasturbine­motoren en landings­gestellen. Daarnaast maken we jouw opleiding nog een stuk interessanter met onze simulatoren. In onze Part 147-gecertificeerde opleiding krijg je zowel theorie- als praktijk­lessen. Hierdoor kun je na je opleiding als volwaardig monteur in de luchtvaart­industrie aan de slag! Wil je een inkijkje krijgen in de opleiding? Meld je dan aan voor de hangarmiddag!

Open dagen van VISTA College Zuid-Limburg

[Geen resultaten gevonden ...]

Van jongs af aan heb ik een passie voor vliegtuigen

Van jongs af aan heb ik een passie voor vliegtuigen: hoe kan het dat zo’n mega zwaar ding in de lucht blijft hangen? Daardoor wist ik al snel dat ik de opleiding Vliegtuigonderhoudstechnicus Mechanica wilde volgen. Tijdens de opleiding leer je het volledige mechanische systeem van een vliegtuig kennen. Zo begin je in het eerste jaar van alles met leren over de vleugels en de cockpit. In het tweede jaar voeg je alles samen. De technologie vernieuwd steeds, ook in een vliegtuig. Na mijn opleiding wil ik bij een vliegtuigmaatschappij gaan werken als onderhoudsmonteur of wil ik doorstuderen op het hbo.

Waar vind je VISTA College Zuid-Limburg?

VISTA college Zuid-Limburg

Horsterweg 13, 6199 AC, Maastricht-Airport
Locatie: Aviation Competence Centre
Telefoon: 088 00 15 866

 

MBO Luchtvaarttechniek is een initiatief van