Marc kan goed omgaan met tijdsdruk

Opleiding

CompositE Repair Technicus (niveau 4)

Kan jij heel precies werken en projectmatig werken? Dan is de opleiding Composite Repair Technicus iets voor jou!
Composieten spelen in heel veel sectoren een cruciale rol: van lichtgewicht vliegtuigonderdelen tot duurzame energie. Je maakt onderdelen van (metalen) plaatmateriaal, kunststof en natuurlijk composiet. Daarvoor gebruik je verschillende technieken.
Je plant je eigen werkzaamheden, bent bewust van de kosten en werkt met collega’s of alleen. Alles wat je maakt moet voldoen aan strenge veiligheidseisen. Als composite repair technicus kun je goed omgaan met tijdsdruk.

De 4-jarige opleiding Composite Repair Technicus leert je alles over composieten: van het productieproces tot toepassingen in de praktijk. Je leert ook hoe je werkt met composieten en andere geavanceerde materialen. Daarnaast word je met deze studie een expert in het opsporen en oplossen van ingewikkelde technische problemen.

Dit is een hele praktische opleiding. Het grootste gedeelte van de lesweek ben je dus in het praktijklokaal te vinden. Daarnaast krijg je de kans om in teamverband aan echte projecten te werken. Hierdoor doe je praktische ervaring en leer je hoe je jouw kennis toepast op de werkvloer. Je loopt ook stage tijdens deze opleiding.

Waar kun je deze opleiding volgen?

MBO College Airport

MBO College Airport Opaallaan 25, 2132 XV, Hoofddorp

Meer info

Voor welke locatie wil je je aanmelden?

MBO College Airport

MBO College Airport Opaallaan 25, 2132 XV, Hoofddorp

Meld je aan

MBO Luchtvaarttechniek is een initiatief van